Jubileumsfest 11/10 2019

Fredagen den 11 oktober var det dags för 40-årsjubileum för Afasiföreningen i Värmland och 25-årsjubileum för Afasilyftets träningsverksamhet, PPR. Denna jubileumsfest hölls på det fantastiskt fina Almars loft i Almar. Många medlemmar deltog, runt 70 stycken kom och fick god mat och dryck, potatisgratäng med pulled pork och pannacotta med bär. 

Några eldsjälar som varit med från starten var Ulla-Britt Axelius och Maj-Lis Kallin, de fick också varsin blomma. Afasiföreningen själv fick också presenter av våra samarbetspartner Vuxenskolan och Resurscentrum, en orkidé och en duk med Östra bron som motiv. Lisbeth Nilsson som startade Afasilyftet år 2004 blev också uppmärksammad med en gåva från styrelsen. 

En tipspromenad blev det också, med några kluriga frågor och godispåsar som vinster! Vår egen afasikör underhöll med några sånger och det var en mycket lyckad fest!

(Om ni klickar på bilderna blir de större)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.